HTML

kis magyar fociláz - tippmix sirámok

A létbizonytalanság hatására egy ifjú, egyébként lelkiismeretes apa izzadságosan azzal kísérletezik, hogy hogyan tudná becsületes módon, sportfogadásból eltartani drága családját.

Brescia – Cittadella 0-1, még úgy is velőtrázó thriller, hogy kimaradtunk belőle

2010.06.06. 22:59 kismagyarfocilaz

Június 6. Brescia – Cittadella 0-1, még úgy is velőtrázó thriller, hogy kimaradtunk belőle. Lehet, hogy most kéne abbahagyni?


Agyam megáll, nem találok szavakat: a Serie A-ba való feljutásért egyik elődöntőjében bukott a Brescia. Az odavágó szerdán 1-1 lett, az volt a papírforma, megjátszani nem mertem. Ugyanakkor a mai visszavágóról mindent el tudtam volna képzelni, csak azt nem, hogy kettes lesz. Viszont ha így van, akkor miért nem tettem meg mást? Hát mert arra gondoltam, hogy egyesre nem érdemes megtenni, mert ez a barom Brescia addig biztos nem akarja megerőltetni magát, amíg 0-0-val továbbjutásra áll. Ikszre meg minek. Akkor biztos rúg a Brescia kettőt is.
És lehet, hogy tényleg pont erre fáztak rá, hogy gyerekek, 0-0, jók vagyunk, csak ki kell catenaccio-zni a végéig? Mondjuk kinézem belőlük, bár a digók erre már nem egyszer fáztak rá, de javíthatatlanok.

Te jó ég, most néztem meg, a vendégek a 90. percben rúgták a győztes, azaz a tovább (még nem föl-!)jutást jelentő gólt. (Valami Curiale. Azért se megyünk bele hülye magyar szóviccekbe.) Már nem nézem meg, mi volt a kettes szorzója, szó bennszakad, hang fennakad, lehellet megszegik…
Biztos érdemes ezzel a fogadósdival vergődni?

(A Sassuolo-Torino-t ikszre megjátszottam, az most kettesnek néz ki, de az hagyján, az rendben, na de ez a Brescia?)

94' 16: Red card to Sassuolo. Ott is lehet egy hangulat.

96'09-nél fújták le, továbbment a Torino. Szóval Citadella-Torino döntő. Na, arra befizetek.
(Lehet: szó szerint.)

Június 7. Helyreigazítás

Súlyos - mindjárt kettő - tárgyi tévedés, aszongya a mai Nemzeti Sport:
"A Brescia hazai pályán 1-0-ra kikapott a Cittadellától, de mivel az alapszakaszban előkelőbb helyen végzett riválisánál, 1-1-es összesítéssel továbbjutott az élvonalba jutásért rendezett rájátszás elődöntőjéből. ...a Sassuolo-Torino párharc győztesével csap össze a Serie A-ba jutásért." Hajrá Toro. (Ezt már én teszem hozzá.)

Ezúton kérek elnézést a Brescia szakmai vezetőségétől és keretétől, amiért nem bíztam bennük, és egyáltalán: amiért kételyeim voltak atekintetben, hogy egy rutinos olasz csapat képes patikamérlegen pont annyit kitenni a pályára, amennyi kell. Scusi.

Szólj hozzá!

Címkék: brescia cittadella 0 1 meg ugy is velotrazo thriller hogy kimaradtunk belole

A bejegyzés trackback címe:

https://kismagyarfocilaz-tippmixsiramok.blog.hu/api/trackback/id/tr532061615

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása