HTML

kis magyar fociláz - tippmix sirámok

A létbizonytalanság hatására egy ifjú, egyébként lelkiismeretes apa izzadságosan azzal kísérletezik, hogy hogyan tudná becsületes módon, sportfogadásból eltartani drága családját.

Csak tanulunk és tanulunk, lankadatlanul

2009.08.17. 16:27 kismagyarfocilaz

Augusztus 17. Csak tanulunk és tanulunk, lankadatlanul

Mivel sajnos - ismerjük be férfiasan - gyakorlatilag bwin függők lettünk, már kezdtük azt hinni, hogy csapatnevekben meglepetést többé nemigen lehet okozni, hiszen a netes küzdelmek során megismertünk tücsköt-bogarat az idegenül, de egyébként logikus, hiszen beszélő nevet viselő hangzó Singapoore Amred Forces-tól a Gombak United-ig, a mai Népsport Sportfogi mellékletének a főcíme mégis újfent meg tudott lepni. (És nem is a matyizás mint ige szinonímája miatt.) Szóval: (Főcím, alatta alcím, ahogy a szaklapban. A szaklap kifejezés használatában ezúttal természetesen ohne irónia.)

Mumusát fogadja a Vissel Kobe
A zsinórban négyszer vesztő Urava RD a Kasiva Reysol ellen javíthat.


Ha agyonvernek, se tudom, hogy milyen nemzetiségű a Vissel, az Urava és a Kasiva. (Utóbbi kettőre tippelnénk: talán japán?)

Szólj hozzá!

Címkék: csak tanulunk és tanulunk

A bejegyzés trackback címe:

https://kismagyarfocilaz-tippmixsiramok.blog.hu/api/trackback/id/tr281315635

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása