HTML

kis magyar fociláz - tippmix sirámok

A létbizonytalanság hatására egy ifjú, egyébként lelkiismeretes apa izzadságosan azzal kísérletezik, hogy hogyan tudná becsületes módon, sportfogadásból eltartani drága családját.

Dohány, sodró

2009.09.21. 20:23 kismagyarfocilaz

Dohányok 2. Primus, fehér, vanilla-cherry.

Alulról a második kategória, tehát távolról sem minőségi dohány, ám a csomag fehér színe arra utal, hogy nem a legdurvább fajtája. A debreceniek csinálják, valami Róna Kft, ez már eleve kiválthat az emberből baljós prekoncepciókat. 

 

Az ára igen kedvező, 420 forint. A vanília-cseresznye aroma miatt az embernek a fogyasztása, a csomag szagolgatása közben néha támad olyan érzése, mintha a velencei-tó partján üldögélve a második sör után beindulna a fantáziája, és emlékezne régi naplementékre, persze a Fejér megyeinél jóval illusztrisabb helyen, jóval nagyobb elvárásokkal, egyszóval amikor még előtte volt az élet.

Ám a termékből az agyba rúgó erő hamar visszarántja az ábrándozásból: az ikszedik szál már tud olyan lenni, mint egy harmincöt méterről keményen meglőtt szabadrúgás, és bár nem túl helyezett, a kapus sporttárs be is nyalhatja, ha nem figyel minden idegszálával.

 

Vonatkozó focista: Ari Haan, Bodnár Laci

Zene: Deep Purple

 

Folytatása következik: Tillbury (vanilla)? Rycotte (cherry)?  Domingo (vanilla)?

 

Dohányok 1. Sárga Drum,

a sárga csomagolású, tehát a gyengébbik. Holland, nem értek a témához, de valószínűsítem, hogy minőségi cucc.

 

Ezzel debütáltunk. Ez az egyik legdrágább, 890 forint egy csomag, majd négy napig volt elég. Natúr, tehát nincs ízesítve, nem túl erős, bár az első napok gyenge sodrástechnikája miatt majd beleszakadta a fejem a szívásba, voltak időszakok, amikor úgy éreztem magam, mint a kivetődő kapus, miután a támadó beleszállt és arcon rúgta. Erősség szempontjából lehet, hogy ez lesz a megfelelő, bár néha volt olyan benyomásom, mint amikor az ember a birkapörkölt fogásnál birkát nem kapott, csak főtt krumplit.

Futballhasonlatban talán egy kijátszott helyzet végén egy fejes, nyolc méterről, a kapu üresen hagyott oldalába.

 

Vonatkozó focista: Van Basten.

Zene: Solaris

 

 

Szólj hozzá!

Címkék: dohány sodró

A bejegyzés trackback címe:

https://kismagyarfocilaz-tippmixsiramok.blog.hu/api/trackback/id/tr291397890

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása