HTML

kis magyar fociláz - tippmix sirámok

A létbizonytalanság hatására egy ifjú, egyébként lelkiismeretes apa izzadságosan azzal kísérletezik, hogy hogyan tudná becsületes módon, sportfogadásból eltartani drága családját.

6. sohintás: miért pihenünk?

2009.03.10. 22:45 kismagyarfocilaz

Nem tudom, mikor lesz megfelelő ihlet a tippmix sirám folytatására. Most ugyanis lett munkám, viszont hogy igazi átéléssel tudjam megközelíteni a fogadási problémákat, ahhoz az kell, hogy munka híján ráérjek és szenvedjek attól, hogy egy fillért se keresek a családra, és úgy érezzem, hogy a napi betevőt nyereményekből muszáj finanszíroznom. Most szerencsére, illetve a menüpont balszerencséjére nem ez a helyzet. Azért ma gyorsan firkantottam három darab háromszáz forintost, ebből egy áll, amelyen az első két meccs van meg::
Saussolo - Modena - hazai győzelem, kettes szorzó,
Barnsley - Burnley 1. félidő után hazai vezetés, (itt megtettem a másik kettőt is, jók voltak a szorzók)
A New Orleans - Green Bay Packers viszont csak reggelre fog kiderülni. Szurkoljatok a New Orleans-nak!

Nov. 25:
Tegnap igazából csak azért nyomta fel szelvényt, mert születésnapom volt, és úgy éreztem, a sors nem lehet olyan szemét, hogy...
No, az előbb néztem meg, teletexten: nyert a New Orleans 51-29-re. A 2950 ft-os szelvény a nyerő.

Késő esti utóirat:
Nov. 25: Azt nem mondom, hogy meglepve, de mégiscsak némi csalódottsággal elegy rezignációval vagyok kénytelen megállapítani, hogy ma este tippmixcsalás közben tetten értem a Slavia Praha jéghoki csapatát. Bundaváddal nem élek, mert miután tippmixelők tízezreinek a szelvényeit tönkretéve leikszeltek, a szétlövésben azért elgyepálták a lökött, szerencsétlen Znojmo csapatát, amelynek a tagjai - képletes értelemben a valóságtól, konkrét értelemben a jégtől elrugaszkodva - két harmad erejéig már kezdték elhinni, hogy tudnak jégkorongozni.

Szólj hozzá!

Címkék: 6 sohintas miert pihenunk

A bejegyzés trackback címe:

https://kismagyarfocilaz-tippmixsiramok.blog.hu/api/trackback/id/tr38994810

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása