HTML

kis magyar fociláz - tippmix sirámok

A létbizonytalanság hatására egy ifjú, egyébként lelkiismeretes apa izzadságosan azzal kísérletezik, hogy hogyan tudná becsületes módon, sportfogadásból eltartani drága családját.

Sziporkák a Nemzeti Sportból

2009.07.19. 11:50 kismagyarfocilaz

Sziporkák a Nemzeti Sportból. (Csak hogy lássátok, hogy az ujjamat a nyaralás során is rajta tartottam a labdarúgás ütőerén.)


Kikapcsolódni tudni kell
(Július 12.)

Micah Richards az első szigetországi profi labdarúgó, aki elkapta az új típusú influenzát (H1N1). A Manchester City hátvédje Cipruson nyaralt, amikor megbetegedett, bár eleinte más problémára gyanakodott.
- Először azt hittem, valamilyen csúnya fertőzés vagy alkoholmérgezés lehet.

(Elképzelem, hogy az ember a munkahelyén buzgón bizonygatja a főnökének, hogy nem influenzás, hanem alkoholmérgezése lehet.)



Az a latin vér, oh! (Eddig azt hittem, ilyen csak megye II-ben van.)
(2009. július 14., Arany-kupa)

A mexikóiak úgy nyertek 2-0-ra, hogy szövetségi kapitányuk, Javier Aguirre a meccset a díszpáholyból nézte végig. Aguirrét ugyanis három meccsre eltiltották, mert az előző mérkőzésen Houstonban a kispadról felpattanva fel akarta rúgni az akkori ellenfél, a panamai válogatott oldalvonal mellett előretörő futballistáját.


A Barnsley menedzsere ne meséljen vicceket!

(július 9. Ferenczi jegyzetei a Ferencváros angliai túrájáról.)

A múltkor különös üzuenet várt, amikor visszaértünk a hotelbe: a Barnsley menedzsere, Simon Davey küldött sms-t. voltangliai edzőm azt írta, nagyon várják már a szombati meccsünket, örül, hogy viszontláthat, és különleges meglepetéssel készül – konkrétan nem árulta el, mi lesz az ajándék, csak annyit üzent, hogy egyedi, nekem készített mezre számíthatok.


Aranyos, avagy a hír, amit a kislányaimnak is felolvastam
(július 16., a Haladás Svédországba indulása.)

Tóth Péter, a Haladás csapatkapitány szűkszavú volt, ő a kabala kispárnáját szorongatta a szálloda halljában.
- Nem tudok elaludni nélküle - adott magyarázatot a furcsa látványra.

Szólj hozzá!

Címkék: sziporkák a nemzeti sportból

A bejegyzés trackback címe:

https://kismagyarfocilaz-tippmixsiramok.blog.hu/api/trackback/id/tr741254471

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása