HTML

kis magyar fociláz - tippmix sirámok

A létbizonytalanság hatására egy ifjú, egyébként lelkiismeretes apa izzadságosan azzal kísérletezik, hogy hogyan tudná becsületes módon, sportfogadásból eltartani drága családját.

A Nagy Élő Közvetítés 2.

2009.11.18. 22:18 kismagyarfocilaz

Galatasaray-Manisaspor

November 18. Új fejlemény! Isztambuli tudósítónk konkrétummal jelentkezett!

1. Először a szó, ami elszáll:


"Tegnap sikerült kimasszírozni a jegyeladó honlapjából, hogy ma délelőtt 11-től árulják a jegyeket; ma reggel már 9-re ott voltam, lézengtem még két órát a 'váciutcán' - folyamatosan kapkodtam a fejem jobbra balra és magam mögé, hogy el ne üssön egy arra száguldó autó... 11-kor már többen lebzseltek a jegyiroda környékén - ruházatukban fel-feltűnt a piros-sárga kombináció; a jegyiroda zárva volt (állítólag nem volt áram), azt mondták, egy-két óra múlva lesz... Még két óra lebzselés, aztán félórás sorbanállás, de:
MEGVAN!
(lsd.: melléklet!)"


2. Aztán az írás, ami megmarad:
Klikk a mellékletért!

Szólj hozzá!

Címkék: a nagy elo kozvetites 2

A bejegyzés trackback címe:

https://kismagyarfocilaz-tippmixsiramok.blog.hu/api/trackback/id/tr291535458

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása