HTML

kis magyar fociláz - tippmix sirámok

A létbizonytalanság hatására egy ifjú, egyébként lelkiismeretes apa izzadságosan azzal kísérletezik, hogy hogyan tudná becsületes módon, sportfogadásból eltartani drága családját.

Átigazolási álhírek 1, 2

2009.12.21. 20:39 kismagyarfocilaz


Átigazolási álhírek:
2. Paul Gascoigne nem húzza többé magára a KTE mezét
Ha valaki tud még ilyen álhírt, azt várjuk ide, vagy a KTE honlapjára.

Újabb téves információt vagyunk kénytelenek cáfolni, ugyanis Paul Gascoine-nak - már az országos sajtóban is kész tényként tálalt - Kecskemétre igazolása is kacsának bizonyult. Történt ugyanis, hogy megjelent egy fotó az országos Sportnapilap címoldalán, amelyben a sokak szerint a tényleges befutott pályafutásánál többre hivatott angol futballzseni a Kecskeméti TE mezében feszít.
Tévedések sorozata vezetett a rémhír villámgyors elterjedéséhez. Történt ugyanis, hogy a kecskeméti szurkolók szűk csoportja eldöntötte, hogy Kecskemét belvárosában búcsúztatja a – mi tagadás - felemásra sikeredett őszi szezont. A társaságból aki csak tehette, a nyári meccseken hordott KTE mezbe bújt, kivéve az egyik alvezérszurkoló Kátai Eördögh Elemért, akinek nem sikerült észrevétlenül kisurrannia otthon, a lakásból. Neje kiszúrta rajta a férje által imádott lila ereklyét, és kész tények elé állította: „ha abban a lila-fehér maskarában égetsz engem a városban, válóper bead, te lakásból röpülsz, én marad, harmadik eset nincs." Így aztán végül n mínusz 1 számú szurkoló mulatott KTE mezben, s eme tevékenység fennforgása közben az Aranyhomokban záróra előtt összefutottak Paul Gascoigne-nyal, az angol futballsztárral. Az tehát nem kacsa, hogy az angol labdaművész valóban járt a hírös városban. Hogy mit keresett itt, arról alább, előbb oszlassuk el a félreértést. Gazza beszédbe elegyedett a nyilvánvalóan futballmezeket viselő társasággal, és bár az angol kiejtése olyannyira specifikus, hogy azt otthon, Angliában is csak mindössze a két szomszédos utcában értik, ott is a negyven felettiek, ám a labdarúgás nyelve nemzetközi, és ahhoz nem kell nyelvtudás, hogy valaki képes legyen értékelni azt, ha egy ember – ezúttal történetesen volt angol válogatott labdarúgó – képes tizennégy dobozos sört meginni úgy, hogy az éppen kiürített dobozzal addig dekázik, amíg a soron levőt fogyasztja, majd amikor a soron levő elfogyott, akkor az előzőt, a dekázottat oxforddal az Aranyhomok bárja sarkában szerénykedő, igen szűk nyílással rendelkező, tehát épphogy funkcionális hamutálba küldje, s az éppen elfogyasztott dobozzal folytassa a dekázást. Egyszóval a lelkesedés a tetőfokára hágott, s a barátság végül oly mélyre sikeredett, hogy Gazza végül szívesen fényképezkedett az egész társasággal, sőt, több fotón az egyik – XXXXXL-es méretű – hazai szurkoló mezét is magára öltötte. Ez került egy szemfüles sajtófotós közvetítésével az országos sajtószolgálathoz, s így terjedt el azonnal a téves hír.
S hogy Gazza mit keresett Kecskeméten? Hát Villányt. Otthon, angliai ismerősök mondták neki, hogy – és itt most a labdarúgót idézzük – „ilyen fasza hely”, úgyhogy ő azt mindenképpen meg akarja nézni, mert – itt ismét vagyunk őt idézni, még ha kitakarva is, - mert k-----ttul jó ott a pia."
Sajtóhírek szerint Villányba érkezése is emlékezetesre sikeredett, az első borpincébe beülvén ugyanis felháborodással vegyes megrökönyödéssel konstatálta, hogy nem sört szervíroztak. A hevesen – hovatovább: félelmetesen – gesztikulálva méltatlankodó sztár többször is kifejtette, ismét őt idézzük: „sz—ok bele, hogy borvidék, b---meg, sört hozzá nekem, pajtikám, vagy úgy lerendezem ezt a kócerájt, hogy o’at még nem pipáltatok.” A kilátásba helyezett fizikai inzultus miatt halálra rémült borász haladéktalanul kocsiba vágta magát, s máris robogott a közeli szupermarketba. Nagy szerencséjére a bevásárlóközpont biztonsági őre jól ismerte Gascoigne reputációját, s figyelmeztette a pórul járt borkóstoltatót, hogy eszébe ne jusson potom hat-nyolc doboz sörrel beállítani, hanem minimum két tálca sört vigyen, ha nem akar virradat előtt még egyszer fordulni. A labdarúgót utoljára a Villányi Téglagyár SE pályáján látták, késő délelőtt, miután azon frissiben leigazolt a VTSE csapatához, ennek a klubnak az elnöke volt ugyanis az egyetlen, aki bírta Gazzával a tempót, sőt, kisüstit is ittak vele, és még egy 3+2 nótát is betanított az angolnak. Gazzának azóta nyoma veszett, de felhívjuk elsősorban a baranyiak figyelmét, hogy a tavasszal nyitott szemmel járják a megye labdarúgó pályáit, mert nagy meglepetésben lehet részük.


1. Mégsem igazol a KTE-be Cristiano Ronaldo

A KTE honlapon panaszkodott basso, hogy nincsenek hírek az átigazolásokról. Erre reagált szerénységem imígyen: Hát akkor csináljunk híreket mi. Kezdem.

Hiába kezelték hétpecsétes titokként, immáron bizonyosságot nyert, hogy az információ, mely szerint a portugál Aranylabdás idegei meglazultak, nem pusztán szenzációhajhász bulvár kacsa. A sztár helyett a pszichiátere állt a mikrofonok elé, és elmondta, hogy a Real Madrid csatára besokallt a rá nehezedő elvárások súlya alatt, lámpaláz miatt kialakult pszichoszomatikus tünetei oly mértékben súlyosbodtak, hogy kénytelen elhagyni a blanco-kat. Nagy szerelmétől, a labdarúgástól persze nem akar elszakadni, ezért egy kicsi, viszonylag ismeretlen* csapatba vágyik, így vezetett az útja Kecskemétre. A város elnyerte a portugál üdvöske tetszését. Megkóstolta a Kis homokban a pacalt, az egyes busszal kiutazott az egyik bevásárlóközponthoz, ott akciós Borsodi sört vásárolt, amelyről elmondta, hogy sportszerű életmódja miatt ő ugyan nem fogyaszthatja, így nem is kóstolta, annak ellenére nagyon ízlik neki. Ugyanígy nyilatkozott a híres, kecskeméti fütyülős barackról is, noha kstolni csak a Sió kajszibaracklevét kóstolta. Sajnos azonban amikor a portugál labdaművész, aki immáron a híres szót is övel ejti, meglátta a Széktói stadiont, szomorúan csóválta a fejét: túl nagynak találta. Elmondta, hogy bár a stadion olyan, mint egy ékszerdoboz, ám lazult idegeinek még az itt potenciálisan szóba jöhető nézőszám is túlságosan sok. Információink szerint azóta már el is hagyta kis hazánkat, noha a Vasas vezetői égre-földre esküdöztek, sőt, közjegyző előtt adták írásba, hogy náluk garantáltan nem éri el a nézőszám az ezret, még akkor sem, ha a klub a Ferencváros helyett a Metallicát fogadná.

*A „viszonylag ismeretlen” kitétel miatt a klub vezetői fontolgatják, hogy bírósági úton követelnek jóvátételt, a klub jó hírének a besározása miatt. A klub ebbéli lépését a vezetéshez hasonló mértékben felháborodott szurkolók maximálisan támogatnák.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://kismagyarfocilaz-tippmixsiramok.blog.hu/api/trackback/id/tr731614302

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása