HTML

kis magyar fociláz - tippmix sirámok

A létbizonytalanság hatására egy ifjú, egyébként lelkiismeretes apa izzadságosan azzal kísérletezik, hogy hogyan tudná becsületes módon, sportfogadásból eltartani drága családját.

"Élünk ám, és van remény..."

2010.04.29. 23:30 kismagyarfocilaz


Április 29. Élünk ám, és van remény...

Az elmúlt tíz napban pró, pici befektetésekkel apró, pici lépések. A mai, 3/4-es szelvény láttán felsóhajt az ember, ha tudtam volna, persze, hogy többet teszek fel.
Ráadásul a szelvény alakulását nagyjából figyelemmel kísértük, este hat óra felé, amikor a finnek három-egyre vezettek az oroszok ellen, egyszer már el is temettük.
Aztán az iksz lett, aztán a svéd-cseh is bejött, aztán a Nadal is hozta, és még a Eurosporton adták a Szávai - Szafinát, azt is nézegettem. Nem árulom el, kinek drukkoltam egy-egy után, látva, hogy vagy ezerötszáz lesz a nyeremény vagy majdnem hatezer, de úgyis tudjátok, mit üzent Tessio a kivégzésére küldött Tom Hagen-en keresztül Mike Corlenonénak. "Mike-nak mondd meg, hogy őt szerettem. Ez üzlet volt."

Nadal - Hanescu H 1,02
Szávay - Szafina V 1,71
Finnország - Oroszország 3,95
Svédország - Csehország 4,10.


A játék ára: 400 Ft. Nyeremény: 5.825 Ft

Már maximálisan elégedettek vagyunk, ugyanakkor azért hajnalra van még egy ilyen szelvény:

Nadal - Hanescu H 1,02
Szávay - Szafina V 1,71
San Antonio - Dallas H 1,60 ?
Portland - Phoenix H 1,84 ?


Ez nyolcszázra hozhat valamennyit, de már nem izgulunk.

Szólj hozzá!

Címkék: elunk am es van remeny

A bejegyzés trackback címe:

https://kismagyarfocilaz-tippmixsiramok.blog.hu/api/trackback/id/tr381963253

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása